Επικαιρότητα

Δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα οι ηλικιωμένοι στα Χανιά

Προσπάθησε να τους πείσει να του δανείσουν χρήματα!

Με χοντροκομμένο τρόπο προσπάθησε να εξαπατήσει δυο ηλικιωμένους στα Χανιά ένας 39χρονος, ο οποίος τους συστήθηκε ως... συγγενής τους (!) και προσπάθησε να τους πείσει να του δανείσουν χρήματα! Όμως, εκείνοι δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο 39χρονος είχε χτυπήσει διαδοχικά τις πόρτες των σπιτιών μιας 71χρονης και ενός 78χρονου και τους είχε «σερβίρει» το ίδιο παραμύθι, χωρίς να γίνει πειστικός. Όταν τα υποψήφια θύματα τον έδιωξαν κακήν- κακώς, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Κισσάμου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για απόπειρες απάτης.

Συνελήφθη, σήμερα (13.12.2016) το μεσημέρι ημεδαπός, δύο εξ πολιτών. παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αφού μετέβη σε δύο οικίες, παρουσιαζόμενος ως ή ως οικείο πρόσωπο, επιχείρησε ανεπιτυχώς να αποσπάσει από. Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε από αστυνομικούς. Η προανάκριση διενεργείται, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του, δικογραφία για απόπειρα απάτης.

*** Πιο αποτελεσματικός ήταν ένας 45χρονος, ο οποίος το περασμένο Σάββατο και την Δευτέρα έπεισε δύο ηλικιωμένους στην πόλη της Ρόδου να αγοράσουν τα προϊόντα που υποτίθεται ότι πωλούσε, αλλά δεν τους τα παρέδωσε ποτέ. Και αυτός, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας το πρωί της Τρίτης και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x