Stoiximan Super League

Δεν υπογράφει ο ΠΑΟΚ

Καθόλου σύμφωνος με τη γραμμή της Σούπερ Λίγκας για την αντιμετώπιση της έντασης στο ποδόσφαιρο δεν είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δε συνυπογράφει το έγγραφο με τις κινήσεις που σχεδιάζονται.

Τη θέση του απ’ αυτή τη Σούπερ Λίγκας -στον τρόπο με τον οποίο θ’ αντιμετωπιστεί η ένταση στο χώρο του ποδοσφαίρου- διαχωρίζει ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετώπισε σκωπτικά το έγγραφο που στάλθηκε στις ομάδες από τη διοργανώτρια και μέσω του οποίου τους ζητείται να συμφωνήσουν σε δυο πράγματα:

Αφενός να επιληφθεί άμεσα η δικαιοσύνη για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου και αφετέρου να αποκλιμακωθεί η ένταση (και) μέσω αιτήματος στα μέσα ενημέρωσης να μη φιλοξενούν ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης λοιπόν, δε σκοπεύει σε καμία περίπτωση να υπογράψει το συγκεκριμένο έγγραφο, καθώς εγείρει ερωτήματα γιατί δεν υπάρχει ανάλογη ευαισθησία και για άλλα κρούσματα επιθέσεων στο παρελθόν, ενώ θεωρεί και αντι-δημοκρατική οποιαδήποτε υπόδειξη προς τα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x