Champions League

Δεν χάθηκε τίποτα…

Η ήττα από την Μάλμε δεν είναι κάτι που θα κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά δεν είναι κάτι που θα βάλει ταφόπλακα στα όνειρα του για συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ήττα από την Μάλμε δεν είναι κάτι που θα κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά δεν είναι κάτι που θα βάλει ταφόπλακα στα όνειρα του για συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στον Πειραιά αναγνωρίζουν ότι η εμφάνιση δεν είναι ίδια με εκείνη της πρώτης αγωνιστικής της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά δεν μπορούν να μην σκέφτονται τα τραγικά λάθη του διαιτητή.

Αυτά καθόρισαν σε ένα μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του αγώνα καθώς μόνο στη φάση με το πέναλτι του Μανιάτη ο διαιτητής να είχε ανταποκριθεί όπως έπρεπε τότε οι ερυθρόλευκοι πιθανότατα θα είχαν ισοφαρίσει και θα συνέχισαν το παιχνίδι έχοντας την αριθμητική υπεροχή.

Εξάλλου μέχρι και ο προπονητής της Μάλμε παραδέχθηκε το λάθος του διαιτητή και το πόσο αυτό επηρέασε το παιχνίδι.

«Νομίζω ότι ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό. Αλλά δυστυχώς αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Θα μπορούσε να έχει γίνει 1-1 το παιχνίδι και θα ήταν διαφορετικό ματς σε αυτό το σημείο. Πρέπει να το ξαναδώ, αλλά νομίζω ήταν πέναλτι. Και με την ισοπαλία λογικά θα ήταν άλλο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός είχε το μομέντουμ», τόνισε ο Άγκε Χαρέιντε στη συνέντευξη Τύπου στην οποία έδωσε και εξηγήσεις για τα όσα είχαν συμβεί πριν το παιχνίδι.

«Χθες είπα κάποια πράγματα εδώ, αλλά μεταφράστηκαν λάθος. Η ερώτηση που μου έγινε είχε να κάνει με το εάν ο Ολυμπιακός είναι χειρότερος από τη Σάλτσμπουργκ και αυτό που απάντησα ήταν ότι η Σάλτσμπουργκ έκανε πολλά πράγματα και μου έδειχνε καλύτερη. Δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ με τον Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού», ήταν η εξήγηση του τεχνικού της Μάλμε.

Ωστόσο η συνέχεια για τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολη καθώς ακολουθεί αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με τις δύο αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη βαθμολογία του ομίλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x