Αγγλία

«Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφή για να καλύψουμε το κενό του Ετό»

Την πρόθεση του να μην κινηθεί για αντικαταστάτη του Σαμουέλ Ετό, γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους ο προπονητής της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, καθώς όπως τόνισε θα καλυφθεί το εκ των έσω το κενό.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δέχθηκε ερώτηση για το πώς θα αντιδράσει η Έβερτον μετά τη φυγή του Ετό και ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι δεν θα γίνει μεταγραφή για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Καμερουνέζου, που ανήκει πλέον στη Σαμπντόρια.

Ο προπονητής των «εφοπλιστών» δήλωσε: «Ο Αρούνα Κονέ ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του και θεωρώ πως μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα.. Πιστεύω πως δεν χρειαζόμαστε μεταγραφή για να καλύψουμε το κενό του Ετό. Δεν αναζητούμε κάποιον παίκτη για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ που θα ανταποκριθεί σε όλες τις διοργανώσεις. Διαθέτουμε ένα ποιοτικό ρόστερ, που υστερεί στο ψυχολογικό τομέα και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Σαν σύλλογος βέβαια οφείλουμε να εκμεταλλευόμαστε τις μεταγραφικές περιόδους».

Επιμέλεια: Σταύρος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x