Διονύσης Δεσύλλας

Όποιος θέλει παίκτη του Παναθηναϊκού πρέπει να τα «σκάσει»…

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τις φήμες και τα σενάρια για ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και υπενθυμίζει την πραγματικότητα.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες, τα σενάρια και τα… μεταγραφικά κουτσομπολιά σχετικά με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δίνουν και παίρνουν. Πότε ο Κουρμπέλης, πότε ο Μπουζούκης, πότε ο Εμμανουηλίδης και πότε ο Χατζηγιοβάνης έχουν την τιμητική τους. Είναι προφανές ότι κάποιοι παράγοντες (οι ευχές του Γιώργου Σαββίδη στον Μπουζούκη δεν είναι τυχαίες) και κάποιες ομάδες έχουν στο στόχαστρό τους ορισμένους από τους παίκτες του «τριφυλλιού». Αυτό είναι θεμιτό και αν θέλετε λογικό, ειδικά για τους νεαρούς άσους που έχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης. Πρέπει, όμως, να υπενθυμίσουμε ότι τα όσα λέγονται και γράφονται αφορούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεσμεύονται με το συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει κάποιος έναν παίκτη της ομάδας του Γιώργου Δώνη, θα πρέπει να χτυπήσει την πόρτα της ομάδας και να κάνει συγκεκριμένη προσφορά. Προσφορά που μόνο αν κριθεί ικανοποιητική θα εξεταστεί από τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος είναι και ο γενικός κουμανταδόρος σε αυτά τα θέματα, λόγω της θέσης που κατέχει.

Πρέπει να γίνει σαφές και ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόθεση να πουλήσει ποδοσφαιριστή που υπολογίζει. Το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει την οικονομική δύναμη που αρμόζει στο μέγεθός της, δε σημαίνει ότι πωλούνται τα πάντα! Το κλαμπ δε βάζει σε κανέναν πωλητήριο και έχει τη διάθεση, μάλιστα, να ξεκινήσει αργότερα συζητήσεις για αναπροσαρμογή. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε θα συζητήσει μια ενδεχόμενη κρούση η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσα πρόταση. Όποιος ενδιαφέρεται, λοιπόν, απευθύνεται στην ΠΑΕ και κάνει την οποιαδήποτε προσφορά θέλει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σε ό, τι αφορά, τώρα, το πολύ σημαντικό θέμα της άδειας, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα την πάρει έστω και την τελευταία στιγμή. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν ρίξει μπόλικη δουλειά και άπαντες περιμένουν τα χρήματα από τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και η ομάδα να επιστρέψει, επιτέλους, σε μια «άλφα» κανονικότητα. Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι καταστροφικό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x