Οι πρόσφατες κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου και οι αποφάσεις για αρκετές αλλαγές σε πολλά επίπεδα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μόνο τυχαίες, τελικά, φαίνεται ότι δεν είναι. Ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων», ο οποίος από τον Σεπτέμβριο έχει αποφασίσει να μη βάλει άλλα χρήματα στην ομάδα και να αποχωρήσει, επανήλθε όχι διότι θέλει να διοικήσει το «τριφύλλι», αλλά διότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση η ομάδα να «σκάσει» στα χέρια του και κατά κάποιον τρόπο, προετοιμάζει την επόμενη μέρα.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με και με τα όσα είπε πρόσφατα ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το οικονομικό κομμάτι του κλαμπ και προσφάτως έγινε μέλος της τετραμελούς επιτροπής που θα «τρέξει» την ομάδα, ο Αλέκος Σφυρής, ο κ. Αλαφούζος έχει βάλει 4,5 εκατ. ευρώ το τελευταίο διάστημα για τις ανάγκες της ΠΑΕ. Ακολούθησε, επίσης, η ομιλία του Βασίλη Κωνσταντίνου στους ποδοσφαιριστές και η διαβεβαίωσή του ότι η κανονικότητα θα επανέλθει, οι πληρωμές θα γίνονται από το τέλος Φεβρουαρίου στην ώρα τους και οι δυσκολίες θα περάσουν. Επί της ουσίας, τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στους παίκτες, στο Κορωπί, ήταν μια μεταφορά μηνύματος του κ. Αλαφούζου.

Τις τελευταίες ημέρες, τα σενάρια για επαφές των ανθρώπων της ΠΑΕ με υποψήφιους επενδυτές έχουν «φουντώσει». Αρχικά, υπήρχαν ψίθυροι. Οι ψίθυροι έγιναν φήμες και τώρα τελευταία, πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα για μετάβαση στην επόμενη μέρα για την ομάδα, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα το τελευταίο διάστημα. Ο μεγαλομέτοχος προσπαθεί να «μαζέψει» όσο περισσότερο γίνεται το «μαγαζί», ρίχνοντας το μπάτζετ και αποφασίζοντας να βάλει κι άλλα χρήματα, προκειμένου να κλείσουν όλες οι «τρύπες», να επανέλθει μια κανονικότητα τουλάχιστον σε ό, τι έχει να κάνει με το θέμα των πληρωμών και των υποχρεώσεων προς τρίτους. Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο πριν από την απεμπλοκή του Γιάννη Αλαφούζου από την πράσινη ΠΑΕ, με σκοπό την αλλαγή της σκυτάλης και πριν απ’ αυτή, το κλείσιμο της σεζόν με τις όσο το δυνατόν λιγότερες «απώλειες».

Προς το παρόν, κανείς δε γνωρίζει ποιος ή ποιοι κάνουν τις συζητήσεις για «μπάσιμο» στην «πράσινη» ΠΑΕ. Πολλά ακούγονται κι ακόμα περισσότερα ανακυκλώνονται. Ας μη μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία, που εκτός από επιπόλαιη μπορεί να αποδειχθεί και επικίνδυνη. Είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε. Υπάρχει κινητικότητα, γίνονται επαφές και αυτό πρέπει να καταγραφεί. Μέχρι εκεί. Ταυτόχρονα, αποτελεί υποχρέωση όλων να είναι συντηρητικοί στις εκτιμήσεις τους, διότι μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο θέμα και φυσικά ιδιαίτερα «λεπτό». Η κινητικότητα είναι υπαρκτή, οι πιθανότητες για αλλαγή σελίδας στην πράσινη ΠΑΕ επίσης, και φαίνεται ότι μπαίνουμε σε ένα διάστημα εξελίξεων για το «τριφύλλι»...

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ