Ελλάδα

Δέσμευση Κουφού για Εθνική

Ο Κώστας Κουφός φέρεται να δεσμεύτηκε στον Φώτη Κατσικάρη πως θα ενισχύσει την Εθνική στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Το ραντεβού στις ΗΠΑ και η… αναμονή για τήρηση του λόγου του.

Την υπόσχεση στον Φώτη Κατσικάρη πως αυτό το καλοκαίρι θα ανταποκριθεί στο εθνικό κάλεσμα έδωσε ο Κώστας Κουφός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε στις ΗΠΑ στα τέλη του 2014 και είχε επαφές με όλους τους ΝΒΑερ. Αν όμως Παπανικολάου, Καλάθης και Αντετοκούνμπο έχουν αποδείξει εμπράκτως πως η Εθνική μπορεί να ποντάρει πάνω τους, ο σέντερ των Γκρίζλις είχε δημιουργήσει κακό προηγούμενο απέχοντας για διαδοχικές χρονιές από τις υποχρεώσεις της επίσημης αγαπημένης, με αποκορύφωμα το περασμένο καλοκαίρι, όταν τέσσερις μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ αποφάσισε να μην την ενισχύσει.

Φαίνεται, ωστόσο, πως τα πράγματα αλλάζουν. Ο Φώτης Κατσικάρης και η ΕΟΚ αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον Κουφό και σύμφωνα με την «Καθημερινή», αυτός δεσμεύτηκε ενώπιον του ομοσπονδιακού προπονητή πως θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της, μετά το γάμο του στις 18 Ιουλίου. Μένει πλέον να φανεί αν αυτή τη φορά θα τηρήσει το λόγο του ενισχύοντας σημαντικά την ελληνική ομάδα στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, όπου η καλή κλήρωση έχει δημιουργήσει βλέψεις για κάτι καλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x