Επικαιρότητα

Δέχτηκε να καταθέσει ο Tραμπ Τζούνιορ ενώπιον της Γερουσίας για τη Ρωσία

Ο γαμπρός του προέδρου, ο Τζάρεντ Κούσνερ, τον Ιούλιο, υπό παρόμοιες συνθήκες, έδωσε κατάθεση για τις σχέσεις του με τη Ρωσία ενώπιον των επιτροπών Πληροφοριών της Βουλής Αντιπροσώπων & της Γερουσίας.

Δέχτηκε ο Τραμπ Τζούνιορ να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον της επιτροπής του Κογκρέσου που εξετάζει τις πιθανές σχέσεις μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία, σύμφωνα με τη Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας.

Ο γιος του Αμερικανού προέδρου δέχθηκε επίσης να παραδώσει τα έγγραφα που του ζήτησε η Επιτροπή, όπως ανέφεραν ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρός της Τσακ Γκράσλεϊ και η γερουσιαστής των Δημοκρατικών Νταϊάν Φαϊνστάιν σε κοινή τους ανακοίνωση.

Ο γαμπρός του προέδρου, ο Τζάρεντ Κούσνερ, τον Ιούλιο, υπό παρόμοιες συνθήκες, έδωσε κατάθεση για τις σχέσεις του με τη Ρωσία πριν και μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016, ενώπιον των επιτροπών Πληροφοριών της Βουλής Αντιπροσώπων και της Γερουσίας.

Ο Τραμπ Τζούνιορ και ο Κούσνερ, οι οποίοι ήταν πολύ κοντά στον πρόεδρο Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, είχαν πολλές επαφές με τους Ρώσους αλλά έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε συμπαιγνία.

Ο ειδικός εισαγγελέας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μίλλερ, διεξάγει τη δική του ξεχωριστή έρευνα, η οποία από μόνη της μπορεί να σχηματίσει κατηγορητήριο.

Σημειώνεται προς το παρόν δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της κατάθεσης σύμφωνα με την Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x