F1

Διαφορετική… η νέα Red Bull (pics)

Η Red Bull παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο που έχει διαφορετικά χρώματα, αλλά και σημαντικές αλλαγές ως προς την κατασκευή της.

Μετά την παράδοση των σκήπτρων στη Mercedes την περασμένη σεζόν, η Red Bull πήρε αποφάσεις για ριζικές αλλαγές. Στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1 θα παρουσιαστεί με ένα νέο βελτιωμένο και ανανεωμένο εμφανισιακά μονοθέσιο.

inner

Το RB11 παρουσιάστηκε λίγο πριν αρχίσουν οι δοκιμές στην πίστα της Χερέθ και αυτό που προκάλεσε αρχικά εντύπωση είναι πως εγκαταλείφθηκαν τα… παραδοσιακά χρώματα της ομάδας και πλέον κυριαρχούν το άσπρο και το μαύρο, εν είδη... καμουφλάζ. Παράλληλα η «μύτη» του μονοθεσίου, αλλά και γενικά το μπροστινό μέρος του είναι αρκετά χαμηλωμένα, ενώ υπάρχουν σημαντικές αναβαθμίσεις στον κινητήρα, που παραμένει της Renault.

inner

«Ανυπομονώ για το πρωτάθλημα και ελπίζω το νέο μονοθέσιο να είναι ένα πραγματικό τέρας. Θα το διαπιστώσουμε σύντομα», δήλωσε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο που μετά την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Φέτελ για τη Ferrari λογίζεται ως το νούμερο ένα της ομάδας.

Τη θέση του Γερμανού πήρε ο Ντάνιελ Κβίατ, που άφησε υποσχέσεις στη ρούκι σεζόν του με την «θυγατρική» της Red Bull, Toro Rosso. «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και παράλληλα πρόκληση να δείξω την αξία μου. Δεν θέτω συγκεκριμένους στόχους για το 2015 κι απλώς θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ», είπε ο νεαρός Ρώσος πιλότος.

inner

Το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, ήταν πιο σαφής. «Ο στόχος είναι να μειώσουμε τη διαφορά από τη Mercedes και να την πιέσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε και έχω πίστη στο νέο μονοθέσιο, αλλά και στους πιλότους μας», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x