Games

Διαφορετικό το μέλλον της Atari

Ο CEO της Atari Frederic Chesnai μίλησε για τη νέα στρατηγική της εταιρείας για το μέλλον. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «ανακοινώσαμε ότι θα κυκλοφορήσουμε νέο παιχνίδι και σε μερικές εβδομάδες...»

Ο CEO της Atari Frederic Chesnai μίλησε για τη νέα στρατηγική της εταιρείας για το μέλλον. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: “ανακοινώσαμε ότι θα κυκλοφορήσουμε νέο παιχνίδι και σε μερικές εβδομάδες θα ανακοινώσουμε το Haunted House. Επίσης, έχουμε ήδη ανακοινώσει το Atari Casino και ανανεώνουμε τα IPs μας ένα προς ένα”.

Σε γενικές γραμμές, ο Chesnai μίλησε για μια ανανεωμένη και αναδιαρθρωμένη Atari, η οποία προχώρησε σε έξυπνες και καθοριστικές κινήσεις ώστε να αποφύγει την χρεωκοπία. “Αυτή τη στιγμή βλέπουμε την εταιρεία να προχωρά συμβαδίζοντας με την ψηφιακή οδό -είτε multiplayer, είτε single-player- και στις mobile πλατφόρμες”, συμπλήρωσε.

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι δε θα ξαναδούμε retail προϊόν από την Atari, καθώς και ότι δεν θα υπάρχει πια τόσο μεγάλη επένδυση σε exclusive τίτλους για τις gaming κονσόλες τις αγοράς.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x