Κύπελλο Ελλάδας

Διακαής πόθος το Κύπελλο

Όλοι στον ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο μετά το 2003 και για να φτάσουν μέχρι εκεί χρειάζεται να αποκλείσουν απόψε τον Ολυμπιακό.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ πως η ομάδα θα καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα του Ολυμπιακού και θα πάρει τελικά εκείνη την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται απόψε τους «ερυθρόλευκους» και θέλουν να πάρουν τη νίκη με την οποία θα φτάσουν στον τελικό του θεσμού, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο μετά το 2003.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αυτή τη στιγμή κάθεται στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, είναι από τους παίκτες που είχαν κατακτήσει το τελευταίο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου και έχει περάσει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του.

Το θετικό για τον Έλληνα προπονητή είναι πως δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, ενώ έδωσε ανάσες σε αρκετούς παίκτες στον πρόσφατο αγώνα με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε, με εσωτερικούς μέσους τον Νάτχο και τον Λάζαρ. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λούκας, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βούκιτς, Στοχ και Κουλούρης. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μαντούρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x