Επικαιρότητα

Διακοφτό Αχαΐας: Γείτονες με φωνές έδιωξαν τον επίδοξο ληστή ηλικιωμένης

Εισέβαλε ένας κουκουλοφόρος κακοποιός οπλισμένος με πιστόλι για να την ληστέψει

Αξέχαστες θα μείνουν σε μια ηλικιωμένη οι στιγμές τρόμου που έζησε μέσα στο σπίτι της στο Διακοφτό, όταν εισέβαλε ένας κουκουλοφόρος κακοποιός οπλισμένος με πιστόλι για να την ληστέψει. Αξέχαστη, όμως, θα της μείνει και η άμεση επέμβαση των γειτόνων της που τον έτρεψαν σε φυγή!

Ο άγνωστος δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα full face διέρρηξε το σπίτι της ηλικιωμένης το βράδυ της Κυριακής και, μόλις την είδε έντρομη μπροστά του, την ακινητοποίησε απειλώντας την με το πιστόλι που κρατούσε και της ζήτησε να του δώσει χρήματα και χρυσαφικά.

Όμως, οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών τον είχαν δει να παραβιάζει την πόρτα και να μπαίνει μέσα και βγήκαν από τα σπίτια τους φωνάζοντας άγρια! Ο επίδοξος ληστής πανικοβλήθηκε κι έτσι εγκατέλειψε το θύμα του, βγήκε τρέχοντας από το σπίτι κραδαίνοντας το πιστόλι για να κρατήσει σε απόσταση τους διώκτες του και εξαφανίστηκε τρέχοντας! Για την απόπειρα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας που ξεκίνησαν αναζητήσεις, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x