Γενικά

Η Μελίνα Διαμαντίδου στον ΣΠΟΡ FM για το Βριλλητός

Η Μελίνα Διαμαντίδου εθελόντρια και διευθύντρια του κέντρου μέριμνας για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το Τουρνουά Χάντμπολ Αναπτυξιακών Ηλικιών ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ

Η Μελίνα Διαμανίδου εθελόντρια και διευθύντρια του κέντρου μέριμνας για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μπάμπη Παπάζογλου για το Τουρνουά Χάντμπολ Αναπτυξιακών Ηλικιών ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015 που θα πραγματοποιηθεί 3-8 Απριλίου στη Βέροια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6…

Για το τουρνουά:

«Είναι ένα τουρνουά που συμμετέχουν παιδιά από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Η γνωριμία με τον σύλλογο μας βοηθάει τα άτομα αυτά να προβάλουν τον αθλητισμό αλλά και την αγάπη που προσφέρει απλόχερα στα παιδιά με αναπηρία. Ξεκινάει με μια παρέλαση, την οποία ανοίγουν τα δικά μας παιδιά, κρατώντας κάθε χώρα την σημαία της ενώ το Σαββάτο το βράδυ τα παιδιά του συλλόγου της Βέροιας θα δώσουν μια μεγάλη μουσική παράσταση με τραγούδια από τη χώρα μας για να καταλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες τον σκοπό του συλλόγου μας και τι μήνυμα θέλουμε να περάσουμε μέσα από αυτή την διοργάνωση»

-για τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία

«Η Μέριμνα σε κάθε διοργάνωση φροντίζει να έχει συνεργασία με πολλούς κοινωνικούς φορείς και με πολλούς συλλόγους για να υπάρχει σωστό αποτέλεσμα. Πρέπει τα παιδιά αυτά να μάθουν ότι δεν είναι μόνα τους σε αυτή τη ζωή και ότι υπάρχει πάντα ένα χέρι βοήθειας γι αυτά. Αυτό πρέπει να το καταλάβει όλη η κοινωνία διαφορετικά δεν θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλουμε. Πολλά παιδιά έχουν πολλές δεξιότητες που μπορούν να αξιοποιήσουν και ορισμένα από αυτά είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές του σκι έχοντας στην κατοχής τους χρυσά και ασημένια μετάλλια».

-για τον σκοπό του κέντρου για τα άτομα με αναπηρία:

«Ως Σύλλογος έχουμε την ειδική πιστοποίηση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας. Η Μέριμνα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί μέχρις τις 3 το μεσημέρι. Παρέχεται πρωινό και μεσημεριανό γεύμα, λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία , αίθουσα ζωγραφικής και διακόσμησης όπου και πωλούνται τα έργα σε εκθέσεις και τα λεφτά πηγαίνουν εξολοκλήρου στα παιδιά και πολλές άλλες παροχές που συμβάλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Τιμάμε πάντα την ημέρα παγκόσμιας αναπηρίας με πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ σπάει την μονοτονία του αθλητικού γεγονότος με την συμμετοχή ατόμων τα οποία δημιουργούν ένα κοινωνικό προφίλ που διδάσκει στα παιδιά που έρχονται γι αυτό το λόγο. Τα παιδιά θα πάρουν μέρος στον τελικό των παλαίμαχων στο χάντμπολ στην Βέροια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x