Πόλο

Διαμαντοπούλου: «Έπεται και συνέχεια»

Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι μόνο η αρχή για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε η Χρυσή Διαμαντοπούλου στο ΣΠΟΡ FM 94,6. «Η Σαμπαντέλ δεν έχει μάθει να παίζει με τέτοιο κόσμο» τόνισε η Μαργαρίτα Πλευρίτου

Για τις μοναδικές στιγμές που έζησαν στο σημερινό τελικό κόντρα στην Σαμπαντέλ μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Ελευθερία Πλευρίτου.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, που είχα σημαντικές αποκρούσεις στο σημερινό ματς, τόνισε πως η σημερινή κούπα είναι η αρχή για τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας μοναδικές τις στιγμές που έζησαν.

Για τα συναισθήματά της: «Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω. Μοναδική στιγμή. Το περιμέναμε εδώ και καιρό. Περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε τη Σαμπαντέλ στον τελικό, όπως και έγινε. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου, γι’ αυτό που καταφέραμε. Έπεται και συνέχεια».

Όσον αφορά στο βροντερό παρών που έδωσε ο κόσμος, είπε: «Σίγουρα το να παίζεις μέσα σε τόσο κόσμο, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι δύσκολο για τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι βοήθησε πολύ ο κόσμος, μα έδωσε ώθηση. Τον ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας».

Από τη μεριά της η Μαργαρίτα Πλευρίτου τόνισε πως η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν πρωτόγνωρη για τις Ισπανίδες.

«Το σημερινό τρόπαιο του Len Trophy δεν έχει σχέση με το προηγούμενο. Η Σαμπαντέλ ήταν πρωταθλήτρια ευρώπης την τελευταία τριετία και εμείς ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένες. Στο τρίτο οκτάλεπτο που είχαμε δυο γκολ διαφορά θέλαμε να την κρατήσουμε παίζοντας καλά στην άμυνα. Εμείς είχαμε συνηθίσει από τους τελικούς που το κολυμβητήριο έχει πάρα πολύ κόσμο, ενώ η Σαμπαντέλ δεν έχει αγωνιστεί σε τέτοιες συνθήκες».

Η Ελευθερία Πλευρίτου, από την άλλη, σχολίασε την αναμονή των «ερυθρόλευκων» για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και τη δυσκολία του αντιπάλου.

«Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, τον περιμέναμε όλο το χρόνο. Ξέραμε ότι αν ήμασταν συγκεντρωμένες θα το παίρναμε. Σίγουρα η άμυνα ήταν σημαντική, παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Δεν μας άγχωσε ο κόσμος», ενώ για το θετικό σερί της Σαμπαντέλ είπε: «Γνωρίζαμε πως θα έχουμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο που δεν έχει χάσει για χρόνια. Με πολύ δουλειά κάναμε αυτό που θέλαμε και βρεθήκαμε στην κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x