Πόλο

Διαμαντοπούλου στον ΣΠΟΡ FM: «Είμαι αρκετά πικραμένη, χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας»

Απογοητευμένη για τη θέση της Εθνικής πόλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε η Χρυσή Διαμαντοπούλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι για πολύ πιο ψηλά.

Πικραμένη για την έβδομη θέση της Εθνικής πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης δήλωσε η Χρυσή Διαμαντοπούλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε ότι οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι για πιο ψηλά.

«Δυστυχώς κάποιες συγκυρίες μας έφεραν εδώ. Μπορούσαμε να παίζουμε στον τελικό. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια», σχολίασε και για την αναμέτρηση με την Ισπανία που την απέκλεισε με αποτέλεσμα να μην μπει στην τελική τετράδα τόνισε: «χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Μιχάλη Λεάνη-Τόλη Κοτζιά
Για το αν είναι στενοχωρημένη από την τελική κατάταξη:
«Είμαι αρκετά πικραμένη. Οι ικανότητες της ομάδας δεν αντιστοιχούν για αυτή τη θέση. Δυστυχώς κάποιες συγκυρίες μας έφεραν εδώ. Μπορούσαμε να παίζουμε στον τελικό. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για το τι δεν πήγε καλά:
«Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Σε κάποιες φάσεις που ήμασταν μπροστά, ωστόσο χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Γιατί επί της ουσίας το παιχνίδι δεν χάθηκε στα πέναλτι αλλά στο τελευταίο λεπτό».

Για το μέλλον της Εθνικής:
«Όλες οι κοπέλες έχουμε πολύ όρεξη να βελτιωθούμε και ατομικά και ομαδικά. Έχουμε πολύ μέλλον και θεωρώ πως η επόμενη τετραετία θα είναι πολύ καλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x