Super League 2

Διαψεύδουν και καταγγέλλουν οι παίκτες

Προϊόν... μυθοπλασίας ήταν η ανακοίνωση που φέρονταν να είχαν κάνει οι παίκτες του Αλίμου. Με... πραγματική δήλωσή τους, τονίζουν πως ουδέποτε άφησαν «καρφιά» για τη διοίκηση λόγω του πρώην προπονητή.

Πριν λίγες «βγήκε» μια -δήθεν- ανακοίνωση των παικτών του Αλίμου, με την οποία ευχαριστούσαν τον Ηλία Καλοπήτα (ο πρώην προπονητής της ομάδας που αποχώρησε) και... έριχναν καρφιά προς τη διοίκηση, όπου φέρονταν να γράφουν πως «δύσκολα θα ζήσουμε παρόμοιες στιγμές στο μέλλον μετά την αποχώρησή του».

Αυτό, όμως, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Διότι με σημερινή -πραγματική- δήλωσή τους, οι ποδοσφαιριστές της νεοφώτιστης ομάδας της Football League ξεκαθαρίζουν πως θα κινηθούν νομικά γι' αυτόν που... έπλασε την «ψεύτικη» ανακοίνωση, έχουν πλήρη πίστη και σιγουριά στους διοικούντες την ΠΑΕ για τις αποφάσεις τους και παραμένουν προσηλωμένοι.

Η ανακοίνωση των παικτών του Αλίμου:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άλιμος, δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την δήθεν ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον πρώην προπονητή της ομάδας μας. Καταγγέλλουμε δημόσια τον κακόβουλο συντάκτη της ανακοίνωσης απ' όπου κι αν προέρχεται και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Με την ευκαιρία, θέλουμε να δηλώσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα και στηρίζουμε τις αποφάσεις της Διοίκησης, διότι από την έως τώρα συνεργασία μας, έχει αποδειχθεί ότι ως μοναδικό γνώμονα έχουν το συμφέρον της ομάδας.

Προειδοποιούμε, ότι θα είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε παρόμοια ενέργεια, που ως στόχο έχει να εξυπηρετήσει ιδιοτελή συμφέροντα και να πλήξει την ηρεμία της ομάδας.

Τέλος, ως σωστοί επαγγελματίες παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας, προκειμένου να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και έτσι να δώσουμε χαρά στη Διοίκηση, στους φίλους της ομάδας και βέβαια σε εμάς τους ίδιους.

Με εκτίμηση

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άλιμος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x