Επικαιρότητα

Διαρρήξεις με δράστες νεαρούς σε διάφορες περιοχές

Ένας 17χρονος είχε αρπάξει ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου χρυσαφικά αξίας 15.000 ευρώ.

Ένα μήνα μετά την κλοπή πανάκριβων τιμαλφών από το σπίτι ενός 56χρονου σε περιοχή της Εορδαίας, η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ήταν ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πρόκειται για έναν 17χρονο που είχε διαρρήξει το σπίτι μέρα- μεσημέρι, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και είχε αρπάξει χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και σε αυτήν περιλαμβάνονται οι γονείς του που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Δυο ντόπιοι ηλικίας 20 και 19 χρόνων ήταν αυτοί που διέρρηξαν το πρωί της Δευτέρας μια επιχείρηση στην πόλη της Κέρκυρας, ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους εσωτερικούς χώρους και έκλεψαν αντικείμενα συνολικής 4.000 ευρώ. Η υπόθεσηεξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο νεαρών, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

*** Οι αστυνομικοί του τμήματος Πύλης εξιχνίασαν την διάρρηξη στο σπίτι ενός 38χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, η οποία είχε γίνει στις 29 Οκτωβρίου με λεία δύο χρυσές λίρες και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Σε βάρος του 20χρονου Έλληνα δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

*** Νεαρός ήταν και ο διαρρήκτης που “χτύπησε” στις 29 Οκτωβρίου μια μονοκατοικία στην περιοχή Χρυσοβίτσα των Ιωαννίνων και άρπαξε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Μετά από έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Μετσόβου και την αξιοποίηση ευρημάτων από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 21χρονου Έλληνα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x