Επικαιρότητα

Διαρρήκτες με ανιχνευτές μετάλλων χτυπούν στα Χανιά!

Το ακριβές ύψος της λείας των διαρρηκτών δεν έχει υπολογιστεί, ωστόσο φαίνεται ότι ήταν μεγάλης αξίας

Στα ίχνη συμμορίας «επιστημόνων» διαρρηκτών που φέρονται να έχουν διαπράξει μια σειρά από εισβολές σε σπίτια των Χανίων, βρίσκεται η τοπική Ασφάλεια μετά από ένα μπαράζ κλοπών στα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας στο Κουμ Καπί, όπου χρησιμοποίησαν... ανιχνευτές μετάλλων για να ανακαλύψουν κρυμμένα κοσμήματα!

Οι δράστες περίμεναν ώσπου να σιγουρευτούν ότι οι ένοικοι του κτιρίου είχαν φύγει για τις δουλειές τους και χτύπησαν το ένα μετά το άλλο τρία διαμερίσματα σπάζοντας τους ομφαλούς από τις κλειδαριές στις πόρτες, μια τακτική που παραπέμπει σε Γεωργιανούς ή Ρουμάνους. Εκτός από τα μετρητά που βρήκαν κάνοντας άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, ξετρύπωσαν και τα τιμαλφή που ήταν κρυμμένα σε μη εμφανή σημεία.

Το ακριβές ύψος της λείας των διαρρηκτών δεν έχει υπολογιστεί, ωστόσο φαίνεται ότι ήταν μεγάλης αξίας. Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα από τα τρία διαμερίσματα, όμως πιθανότατα οι δράστες φορούσαν γάντια. Η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνά και άλλες διαρρήξεις που έγιναν πρόσφατα στην ίδια γειτονιά.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x