Επικαιρότητα

Διαρρήκτης-αστραπή στο Ρέθυμνο: Τρεις κλοπές σε μία ημέρα

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι διέπραξε περισσότερες κλοπές μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς ο τρόπος δράσης παραπέμπει και σε άλλες περιπτώσεις

Σαν… αστραπή άνοιγε σπίτια στο Ρέθυμνο ένας 38χρονος Έλληνας διαρρήκτης, η δραστηριότητα του οποίου εξετάζεται λεπτομερώς από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, καθώς πιστεύουν ότι δεν σταμάτησε στις τρεις κλοπές που διέπραξε σε μια ημέρα!

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τα στοιχεία που είχαν βρεθεί στο σπίτι ενός 65χρονου, στο οποίο είχε γίνει διάρρηξη στις 11 Ιουλίου και είχαν κλαπεί μετρητά, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα συνολικής αξίας 11.350 ευρώ. Έτσι, προσήχθη την Παρασκευή για προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας εξιχνιάστηκαν άλλες δυο διαρρήξεις που είχε διαπράξει την ίδια ημέρα με λεία κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 950 ευρώ.

Ο 38χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Η έρευνα των αστυνομικών, όμως, συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες διαρρήξεις που ενδέχεται να διέπραξε και για να διαπιστωθεί τι έκανε όσα έκλεψε.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x