Επικαιρότητα

Διάσημο μοντέλο θυσίασε το σεξ για 6 χρόνια για να σταματήσει τη... φαλάκρα!

Mοντέλο, αποκάλυψε ότι απείχε από το σεξ για 6 ολόκληρα χρόνια εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που έπαιρνε για την τριχόπτωση, η οποία τον οδήγησε σε σεξουαλική δυσλειτουργία.

Ο Γιώργος Τσέτης, 30 ετών, είναι από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, αλλά ζει στη Νέα Υόρκη. Όταν ήταν 21 ετών και σε συνεργασία με τον φημισμένο φωτογράφο Steven Meisel, φωτογραφήθηκε για την ιταλική Vogue και συνεργάστηκε με πολυτελείς μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Armani και Versace. Ήταν τότε που άρχισε να παρατηρεί ότι του έπεφταν τα μαλλιά...

«Είναι κοινό φαινόμενο στους άνδρες εν γένει και κυρίως στα μοντέλα και μας προκαλεί μεγάλη ανησυχία», είπε ο Τσέτης στο Mashable.

Μετά από ένα περιστατικό κατά το οποίο ένας make-up artist αναγκάστηκε να συμπληρώσει μαλλιά στο μέτωπό του, κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, ο Γιώργος άρχισε να παίρνει το Propecia, ένα εγκεκριμένο φάρμακο για τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Ωστόσο, υπήρξαν και παρενέργειες από την αγωγή όπως... ανικανότητα και απώλεια της σεξουαλικής ορμής.

inner

Είχε χάσει εντελώς την αυτοπεποίθησή του, είχε ανύπαρκτη λίμπιντο και έφτασε στα όριά του, όταν έμαθε ότι περισσότεροι από 500 άνδρες στον Καναδά που ακολουθούσαν την ίδια αγωγή, υποστήριξαν ότι η φιναστερίδη, ένα βασικό συστατικό του Propecia, τους άφησε ανίκανους ακόμη και μετά τη διακοπή της λήψης του. Τότε ο Γιώργος εγκατέλειψε τη θεραπεία.

Παρά τα οφέλη, το μοντέλο αποφάσισε ότι δεν άξιζε το ρίσκο και επέστρεφε στην φυσιολογική του ερωτική ζωή.

inner

Ωστόσο, εδώ και τρία χρόνια τα μαλλιά του Γιώργου είναι στην καλύτερη κατάσταση, χάρη στο Nutrafol, ένα συμπλήρωμα βιταμινών που δημιούργησε ο Γιώργος με επιχειρηματικό εταίρο τον Roland Peralta, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε για μια μάρκα σαμπουάν.

Το φυσικό συμπλήρωμα, το οποίο κοστίζει 88 δολ. για την προμήθεια ενός μήνα, υπόσχεται εκ νέου την ισορροπία των ορμονών και την επισκευή των κατεστραμμένων θυλακίων για υγιή μαλλιά.

Και όσον αφορά στη σεξουαλική ζωή, ο Γιώργος αναφέρει ότι η λίμπιντο του, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη!

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x