Στίβος

Διασκορπίζονται παντού οι Έλληνες πρωταθλητές στίβου

Στη Γερμανία θα ταξιδέψουν την Παρασκευή ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Νίκος Νεράτζης, ώστε να συμμετάσχουν το ερχόμενο Σάββατο στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Κέμνιτς.

Οι δυο πρωταθλητές του επί κοντώ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν δυνατό αγώνα, ώστε να βελτιώσουν τις φετινές τους επιδόσεις.

Έντονη ελληνική παρουσία θα υπάρχει και στο μίτινγκ της Βιέννης, επίσης το ερχόμενο Σάββατο. Ανάμεσα σε αυτούς που θα αγωνιστούν στο αυστριακό μίτινγκ είναι η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, η οποία θα τρέξει 800 μέτρα στο ντεμπούτο της στις χειμερινές διοργανώσεις. Στο ίδιο μίτινγκ θα αγωνιστούν ο Γιάννης Λογοθέτης (400 μ.), η Άρτεμις Αναστασίου (400 μ.), ο Νίκος Σάκης (1.500 μ.), ο Γιώργος Μηλιαράς (1.500 μ.) και ο Ανέστης Παπούλιας (1.500 μ.).

Τους αγώνες με τα Πανεπιστήμια τους συνεχίζουν το σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ αρκετοί πρωταθλητές μας, οι οποίοι βρίσκονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η Σταματία Σκαρβέλη στη σφαιροβολία και η Γεωργία Στεφανίδη στο επί κοντώ θα αγωνιστούν στο Φάγιατβιλ, ενώ η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο Νέο Μέξικο.

Τους αγώνες του συνεχίζει και ο Άγγελος Βασιλείου, που θα τρέξει στο ένα μίλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x