Games

Διαθέσιμο το demo του Destiny

Οι παίκτες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το δημοφιλές shooter της Bungie μπορούν πλέον να κατεβάσουν την δοκιμαστική έκδοση του τίτλου.

Οι παίκτες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το δημοφιλές shooter της Bungie μπορούν πλέον να κατεβάσουν την δοκιμαστική έκδοση του τίτλου, η οποία και διατίθεται για PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One. Ο όγκος των αρχείων που απαιτούνται για την εγκατάσταση του demo φτάνει τα 6GB και 20GB για τα last-gen και current-gen οικιακά συστήματα αντίστοιχα.

Οι χρήστες θα είναι σε θέση να μεταφέρουν τους χαρακτήρες και την πρόοδο που έχουν σημειώσει στη δοκιμαστική έκδοση, ενώ (οι κάτοχοι PS4 και Xbox One) μπορούν να αναβαθμίσουν άμεσα στην πλήρη έκδοση του game. Όσον αφορά στους κατόχους PS3 και Xbox 360, δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν άμεσα μετά το πέρας του demo. Τέλος, η Bungie έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά ερωτήσεων/απαντήσεων, μέσα από την οποία σημειώνονται τα συμβατά μοντέλα PS3 και Xbox 360 (σε ό,τι αφορά την χωρητικότητα του σκληρού δίσκου).

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x