Πόλο

Διαθεσόπουλος: «Ούτε κρύο, ούτε ζέστη»

Το απόλυτο των νικών στη φάση των ομίλων και μια θέση στην 4άδα, έθεσε ως στόχο για την ομάδα πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, που δεν… αγχώθηκε από την κλήρωση.

Οι δυσκολίες στη φάση των ομίλων φέρνει καλύτερες διασταυρώσεις στα χιαστί παιχνίδια, σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο οποίος έθεσε ως στόχο της ομάδας πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς του Ρίο μια θέση στην 4άδα.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Fina τόνισε το στόχο του αήττητου στη φάση των ομίλων, για να προχωρήσει παρακάτω η Εθνική.

«Μία κλήρωση Ολυμπιακών Αγώνων είναι πάντα δύσκολη, δεδομένου ότι συμμετέχουν εκεί οι καλύτερες ομάδες. Υπάρχει όμως ένας κανόνας: Όσο πιο δύσκολος είναι ο όμιλος στον οποίο θα συμμετάσχεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι το χιαστί παιχνίδι μετά και το αντίστροφο. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο και έτσι να έχουμε μετά ένα πιο εύκολο το χιαστί παιχνίδι. Στον όμιλο στον οποίο κληρωθήκαμε, για εμένα δεν κάνει “ούτε κρύο, ούτε ζέστη”. Για την Εθνική μας, στόχος είναι η είσοδος στην 4άδα και θεωρώ πως πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x