Χάντμπολ

«Διαθέτουμε έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες»

Η Εθνική χάντμπολ των ανδρών αντιμετωπίζει στις 30 του μήνα την Κύπρο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015 και όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ετοιμάζονται για τη νίκη.

Έτσι, ο Χάρης Μάλλιος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και τόνισε πως η Εθνική ομάδα διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα «κράμα» παλιών και νέων παικτών και πως αποτελεί «καθρέπτη» της ελληνικής χειροσφαίρισης.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις με την Κύπρο και να σημειώσουμε δύο νίκες. Επιχειρείται μία ανανέωση σε εξέλιξη στην Εθνική ανδρών εδώ και μερικούς μήνες που, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, επιβάλλεται να γίνει. Υπάρχει ένας κορμός παικτών που έχουν εμπειρία και κάποιες παραστάσεις, αλλά και νέα ταλαντούχα παιδιά. Η Εθνική δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η "βιτρίνα" και ο "καθρέπτης" του ελληνικού χάντμπολ.

Καλούμαστε να προστατέψουμε το προϊόν μας και να συνεχίσουμε να το εξάγουμε στο εξωτερικό, παραμένοντας στο προσκήνιο. Οι δυνατότητες υπάρχουν και είναι δεδομένες. Από εδώ και στο εξής, χρειάζεται δουλειά, υπομονή και πίστη. Πρέπει να έχουμε προοπτική για το μέλλον σε βάθος εξαετίας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x