Πόλο

Διατήρησε το απόλυτο ο Εθνικός

Συνεχίστηκε το απόλυτο του Εθνικού στη δεύτερη φάση της Α1 πόλο γυναικών, αφού οι Πειραιώτισσες νίκησαν τη Γλυφάδα 12-11 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για την πέμπτη αγωνιστική.

Ο Εθνικός νίκησε δύσκολα 12-11 τη Γλυφάδα στον Πειραιά για την πέμπτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και διατήρησε το απόλυτο, παραμένοντας στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας και αφήνοντας τις φιλοξενούμενες στους 3 βαθμούς.

H ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη, η οποία έχει ήδη προκριθεί στα πλέι οφ, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα με 3-1. Ωστόσο, στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Εθνικός βελτίωσε την επιθετική του απόδοση και κατάφερε να φτάσει στο 6-6 με τη Νιαρχάκου.

Η Γλυφάδα έχασε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο τρίτο οκτάλεπτο και τελικά οι «κυανόλευκες» το διατήρησαν μέχρι τέλους.

Στο 3.15 της τέταρτης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος της Γλυφάδας, κ. Πασλής, για έντονη διαμαρτυρία.


Οκτάλεπτα: 1-3, 5-3, 4-3, 2-2

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 2, Μιχαηλίδου, Βάσιλα, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Κούβδου 1, Λογοθέτη 1, Νιαρχάκου 3, Φραγκιουδάκη 1, Γκουζούλα, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσιμπρή 2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πυρπυρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια 3, Παπαναστασίου Α.1, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x