Μαχητικά Αθλήματα

Διδακτική ήττα για Σαββίδη

Κάποιες φορές κερδίζεις. Κάποιες φορές μαθαίνεις. Ο Αλέξης Σαββίδης στάθηκε καλά απέναντι στον Zaur Kasumov, αλλά ηττήθηκε από τον πιο έμπειρο Τσετσένο που επικράτησε λαβωμένος.

Η εμπειρία μέτρησε αυτό το επίπεδο με τον Αλέξη Σαββίδη να "πληγώνει" τον Zaur Kasumov (τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι) αλλά να γνωρίζει δίκαιη ήττα, στο δεύτερο και πιο δυνατό αγώνα μετά την επιστροφή του στο οκτάγωνο σε ΜΜΑ διοργάνωση που έγινε στην Τσετσενία.

Ο μαχητής των "Λεόντων Ασπροπύργου" μπήκε στον αγώνα με ενθουσιασμό, με τον σκληρό Kasumov να πηγαίνει το παιχνίδι στο έδαφος. Εκεί ο νεαρός Έλληνας fighter δεν πανικοβλήθηκε και προς το τέλος α' γύρου έφτασε κοντά να "κλειδώσει" το αριστερό χέρι του Τσετσένου, ο οποίος όμως άντεξε.

Ο Kasumov είχε τον απόλυτο έλεγχο στον β' γύρο και στον γ' και τελευταίο -που ήταν πιο ισορροπημένος- έκανε τα απαραίτητα για να φτάσει στη νίκη με απόφαση των κριτών. Μια "πύρρειος" νίκη μιας και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δυνατούς πόνους στο αριστερό χέρι.

Για τον μόλις 21 ετών Σαββίδη (9-3 το ρεκόρ του) που επανέρχεται μετά την στρατιωτική του θητεία ήταν μια σημαντική εμπειρία, μια διδακτική ήττα και έχει όλο το μέλλον για να βελτιωθεί, να αντικαταστήσει τον νεανικό ενθουσιασμό με τακτική και να πρωταγωνιστήσει στις ΜΜΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x