Επικαιρότητα

Διεγράφη από αθλητικός συντάκτης ο Διονύσης Βερβελές

Στη διαγραφή του Διονύση Βερβελέ προχώρησε ο ΠΣΑΤ.

Στην απόφαση να διαγράψει τον Διονύση Βερβελέ προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου όπως και έκανε γνωστό με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του.

Σε αυτή επισημαίνονται και οι λόγοι αυτής της ενέργειας...

Ο ΠΣΑΤ στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων...

Διαγραφή Διονύση Βερβελέ

Για δημοσιεύματα κατά του Άρη Ασβεστά

Στις 30 Μαΐου 2016 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, «Redking.gr» θέμα υπό τον τίτλο, «Μπλόκο στους δημοσιογράφους, πλην του… γνωστού Ασβεστά».

Το άρθρο συνοδευόταν από φωτογραφία του Άρη Ασβεστά, απαξίωνε πλήρως τον συνάδελφο και την δουλειά του και τον στοχοποιούσε. Το θέμα αναρτήθηκε και στο Facebook, προκαλώντας υβριστικούς σχολιασμούς για τον θιγόμενο συνάδελφο.

Έπειτα από έγκληση του Άρη Ασβεστά στις 6 Ιουνίου 2016, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 21 Ιουνίου και επιλήφθηκε της υπόθεσης. Στην διαδικασία προσήλθε ο εγκαλούμενος, Διονύσης Βερβελές, ο οποίος παραδέχθηκε πως ειναι υπεύθυνος και διαχειριστής της ιστοσελίδας, ο επίσης καταγγελόμενος, Παύλος Σαχτούρης, όπως και ο καταγγέλων, οι οποίοι, μάλιστα, εξετάσθηκαν κατ’ αντιπαράσταση. Ο Δ. Βερβελές ευθαρσώς απο την αρχή, ανέλαβε όλη την ευθύνη της σύνταξης και δημοσιοποίησης του επίμαχου κειμένου, τονίζοντας πως ο Π. Σαχτούρης δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη.

Από το Π.Π.Σ. προτάθηκε και στους δύο να συνταχθεί ενα κείμενο αποκατάστασης του θιγομένου συναδέλφου, το οποίο θα δινόταν στην δημοσιότητα, χωρίς ειρωνικά σχόλια εκ μέρους του Άρη Ασβεστά. Στο τελευταίο επέμενε ο Δ. Βερβελές και ο Αρ. Ασβεστάς συμφώνησε. Συμφώνησαν, ακόμη, το κείμενο αποκατάστασης ν’ αναρτηθεί και στο Facebook, κάτι το οποίο ο Δ. Βερβελές ουδέποτε έκανε.

Ο Αρ. Ασβεστάς δεσμεύτηκε πως, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του κειμένου, θα σταματούσε κάθε δίωξη κατά του Δ. Βερβελέ ενώπιον του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ, αλλά και ενώπιον κάθε Δικαστικης ή άλλης Αρχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x