Games

Διέρρευσαν πληροφορίες για το επόμενο Star Wars video game

Όσοι είναι fans είτε του Star Wars είτε του Battlefront σίγουρα θα διαβάσουν με μεγάλη προσοχή τις γραμμές που ακολουθούν.

Όσοι είναι fans είτε του Star Wars είτε του Battlefront σίγουρα θα διαβάσουν με μεγάλη προσοχή τις γραμμές που ακολουθούν οι οποίες αναφέρονται σε διαρροές για το επερχόμενο Star Wars Battlefront των EA και DICE, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο fan site Making Star Wars και καλύπτουν θέματα που έχουν να κάνουν με το campaign, το multiplayer και πολλά άλλα.

Στο παρελθόν το εν λόγω site έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστο, όμως μέχρι η ΕΑ να ανακοινώσει και επίσημα λεπτομέρειες για τον τίτλο, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την άνοιξη, όλα όσα θα διαβάσετε παρακάτω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που περιήλθαν στην κατοχή των υπευθύνων του site, το Battlefront θα έχει όχι μόνο campaign αλλά και multiplayer mode. Το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού θα υποστηρίζει μάχες με 64 παίκτες, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια. Από την άλλη το campaign αναμένεται να έχει διάρκεια μεγαλύτερη από αυτή των σύγχρονων τίτλων.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x