Πορτογαλία

Δικαιολογεί τον Σάμαρη ο Ζέσους!

Απόλυτα δικαιολογημένη είναι η κακή εμφάνιση που έκανε ο Ανδρέας Σάμαρης στην ήττα της Μπενφίκα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα με δηλώσεις του Ζόρζε Ζέσους.

Ο Ζόρζε Ζέσους έσπευσε να δικαιολογήσει την κακή εμφάνιση που είχε ο Ανδρέας Σάμαρης στην εντός έδρας ήττα (2-0) της Μπενφίκα από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, λέγοντας πως ο διεθνής μέσος βρίσκεται λίγο χρόνο στους «αετούς» της Λισαβόνας.

«Ο Μάτιτς είχε δηλώσει πρόσφατα πως μία από τις θέσεις που απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις τακτικής είναι στο “4” και στο “6”. Ο Σάμαρης όπως και ο Κριστάντε είναι παίκτες που αγωνίζονται εκεί», δήλωσε αρχικά ο Ζόρζε Ζέσους και πρόσθεσε:

«Είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει με τον Σάμαρη. Είναι μαζί μας μόλις τρεις εβδομάδες, ενώ μία εβδομάδα ήταν με την Εθνική του ομάδα. Επίσης, υπάρχει και το θέμα της εμπειρίας. Ο Σάμαρης είναι ένας έξυπνος και καλός παίκτης, όπως ο Κριστάντε. Σε αυτή τη θέση έχουμε ποιότητα. Έγιναν κάποια λάθη κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά διορθώνονται. Οι Φέισα και Αμορίμ έχουν εμπειρία, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x