Super League 2

Δικός της και ο Σιμόες!

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Αντρέ Σιμόες. Η «Ένωση» συμφώνησε με τον 25χρονο μέσο, που υπογράφει από τώρα για το καλοκαίρι, αλλά με ανοιχτό «παράθυρο» να έρθει άμεσα στην Αθήνα.

Μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή που την ισχυροποιεί εν όψει της επιστροφής της στη Super League πραγματοποίησε η ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντρέ Σιμόες είναι οριστικά και αμετάκλητα παίκτης της «Ένωσης», καθώς επήλθε μαζί του συμφωνία.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος θα υπογράψει με το νέο έτος, όπως έχει δικαίωμα να πράξει καθώς μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Η αρχική συμφωνία αφορά τη μετακόμισή του στην Ελλάδα τον Ιούλιο, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Σιμόες να ενταχθεί από τον Ιανουάριο στο δυναμικό της ομάδας, εφόσον η Μορεϊρένσε θελήσει να βγάλει κάποια χρήματα από την πώλησή του και δεν προβάλει υπερβολικές απαιτήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, αργά ή γρήγορα, ο Σιμόες θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ, που μετά τον Γιάκομπ Γιόχανσον, κάνει και ακόμη σημαντική προσθήκη στο χώρο του κέντρου.

Τον ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται από εξάρι μέχρι και οκτάρι, είχαν στο στόχαστρό τους και ομάδες όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Σεβίλλη, πράγμα που δείχνει την αξία του. Φέτος ο Σιμόες έχει 14 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ με τη Μορεϊρένσε, στην πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x