Stoiximan Super League

Δικός του και ο Καράσκο

Την δέκατη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος απέκτησε τον Μαουρίτσιο Καράσκο με την μορφή δανεισμού από την Εστουντιάντες.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης για τον επόμενο χρόνο είναι ο Μαουρίτσιο Καράσκο, τον οποίο οι Αρκάδες απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από την Εστουντιάντες. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι, ίσως, η τελευταία προσθήκη της ομάδας της Αρκαδίας και στις δηλώσεις του, αποκάλυψε πως τα καλύτερα γι’αυτόν είπε ο Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην ομάδα της Τρίπολης.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Εστουντιάντες για τον επόμενο χρόνο, τον Αργεντινό επιθετικό ποδοσφαιριστή Μαουρίτσιο Καράσκο.

Ο Καράσκο αποτελεί το δέκατο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και αποτελεί μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση του Αστέρα, αφού πρόκειται για έναν επιθετικό που έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι με την Πατρονάτο (29 συμμετοχές-12 γκολ), ενώ στο βιογραφικό του έχει και μία κατάκτηση του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες με την Εστουντιάντες (2009).

Ο Καράσκο γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1987 στη Νικεών της Αργεντινής, έχει ύψος 1.73, ζυγίζει 70 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο18.

Ο Καράσκο εκτός της Εστουντιάντες και της Πατρονάτο έχει αγωνιστεί στην χώρα του με τη Νιου Ολντ Μπόις, την Κίλμες (με την οποία έχει πανηγυρίσει άνοδο από την Β’ στην Α’ Εθνική) και την Αλντοσίβι».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Καράσκο τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και θα πρέπει να σας πω, ότι πάντα την θεωρούσα ενδιαφέρουσα ομάδα.

Πέρσι ο Αστέρας έκανε μία πολύ καλή χρονιά, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και εξασφαλίζοντας με την υψηλή βαθμολογική του θέση την έξοδο στο EUROPA LEAGUE. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έρθω σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται και σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πρώτη φορά βγαίνω έξω από τη χώρα μου για να παίξω ποδόσφαιρο και για την Ελλάδα γνωρίζω πώς έχει αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Εγώ από την μεριά μου θέλω να δείξω τα προσόντα μου ως ποδοσφαιριστής και να κάνω ότι είναι δυνατό στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να βάλω πολλά γκολ για να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο από την πλευρά μου, να πετύχει τους στόχους του ο Αστέρας.

Γνωρίζω πώς από την Εστουντιάντες έχουν έρθει στον Αστέρα αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές όπως οι Μπαστία, Καρντόσο, Βίλτσες που έχουν καλές αναμνήσεις από την ομάδα. Με τον Καρντόσο μάλιστα μίλησα και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα.

Ο κόσμος θα υποστηρίζει μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο και θα ευχαριστιέται όμορφο θέαμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x