Stoiximan Super League

Δικός του ο… αδερφός Αμπέντ

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση της Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπέντ, προχωράει στην απόκτηση του αδερφού του, Βαλίντ Αμπέντ, ο οποίος θα δοθεί δανεικός.

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση της Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπέντ, προχωράει στην απόκτηση του αδερφού του, Walid Abeid, ο οποίος θα δοθεί δανεικός.

Πρόκειται για επιθετικό χαφ, που είχε δοκιμαστεί από το τριφύλλι τη σεζόν που πέρασε. Ο νεαρός άσος θα αποκτηθεί και θα δοθεί δανεικός.

Οσον αφορά στο κρίσιμο θέμα του Μεχντί Αμπέντ, ο Αλγερινός μέσος έρχεται αύριο στην Αθήνα και θα είναι το Σαββατοκύριακο στις πρώτες προπονήσεις του Παναθηναϊκού(αιματολογικές, εργομετρικά, κλπ).

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ανανεώθηκε ο δανεισμός του, καθώς το «τριφύλλι» έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και είναι εν αναμονή απάντησης των Άγγλων. Οι «πράσινοι» το κάνουν αυτό διότι ο παίκτης τους ανήκει μέχρι το τέλος του μήνα και γιατί σε περίπτωση που ο Αμπέντ παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά, θα πρέπει να είναι έτοιμος να μπει αμέσως στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x