Stoiximan Super League

Δικός του ο Ρικάρντο Κόστα!

Στον ΠΑΟΚ ανήκει πλέον ο Ρικάρντο Κόστα, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο στόπερ και ο παίκτης θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις.

Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο Κόστα. Υπήρχε από νωρίτερα η πληροφορία ότι το θέμα οδεύει σε καλό δρόμο, αλλά και η φήμη ότι ο παίκτης είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη η ΠΑΕ ανακοίνωσε λίγο μετά τις 11 το βράδυ ότι τα βρήκε μαζί του.

Την Τετάρτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο πρώην αμυντικός των Πόρτο, Βόλφσμπουργκ, Λιλ και Βαλένθια, ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον Ρικάρντο Κόστα.

Ο ποδοσφαιριστής αύριο θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του».


Στις «νυχτερίδες» έκανε 124 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 10 γκολ από το 2010 έως το 2014, στην ομάδα της πατρίδας του 72 με 4 τέρματα, στους «Λύκους» 59 με έξι γκολ και στη Λιλ δέκα συμμετοχές με ένα γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο και υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλ Σαλίγια, όπου και άνηκε μέχρι πρότινος. Επίσης, έχει παίξει 22 με την εθνική Πορτογαλίας (και ένα γκολ).

Υπενθυμίζεται ότι για τον Ρικάρντο Κόστα κινήθηκε και ο Ολυμπιακός, αλλά μετά την αποχώρηση του Μίτσελ από τη τεχνική ηγεσία το θέμα ατόνησε, χωρίς να έχει φύγει οριστικά από τη λίστα των «ερυθρόλευκων» το όνομα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x