Stoiximan Super League

«Δηλώνει» έτοιμος ο ΟΦΗ

Έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος εμφανίζεται ο ΟΦΗ, μετά και τη νίκη 3-0 επί της Επισκοπής, αλλά και της πολύ καλής εμφάνισής του.

Θετικά είναι τα… μηνύματα που «στέλνει» ο ΟΦΗ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, καθώς δεν είναι μόνο η νίκη 3-0 επί της Επισκοπής, αλλά και η πολύ καλή εμφάνιση που έκανε η ομάδα.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ έχασε ένα… καράβι ευκαιρίες, με το 3-0 να αδικεί την εν γένει παρουσία του στον αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Περογαμβράκης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά την κεφαλιά στο δοκάρι από τον Παπάζογλου. Το 2-0 έκανε στο 21’ ο Μιλιάζες με μακρινό σουτ, ενώ το σκορ «έκλεισε» στο 60’ ο Σβασίγια με κοντινό πλασέ, μετά από κεφαλιά πάσα του Νιμανί.

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Μιλιαζες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Σβασίγια, Μακρής ( 65 Βερόν), Καλαιτζιτς, Ζε Εντουάρντο (55’ Φραγκουλάκης), Κουτσιανικούλης (75’Ροβίθης), Περογαμβράκης (65 Όγιος), Παπάζογλου (55’ Νιμανί)

Επισκοπή: Καλογεράκης, Μανουσάκης, Ανωγειανάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνακης, Δελημπασης, Σεληνιωτακης, Γκονζαλεζ, Σουμπασακης, Ταντιτσ( 50 Πουλάκης), Νταρκο(λ.τρ. 40 Γκαιτάν)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x