Betmasters

«Δημοψήφισμα» και στη Νορβηγία: Ρόζενμποργκ ή Μόλντε;

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της επίδοξης Πρωταθλήτριας από το Τρόντχαϊμ απέναντι στην, πιθανότατα, απερχόμενη ομάδα του Τορ Όλε Σκούλερουντ.

Ρόζενμποργκ – Μόλντε: Πέρυσι τις δύο ομάδες χώρισαν έντεκα πόντους στο φινάλε του νορβηγικού Πρωταθλήματος, με τη Μόλντε να το κατακτά και την RBK να τερματίζει δεύτερη. Φέτος, μετά από δεκατρείς αγωνιστικές, η ομάδα του Κάρε Ινγκέμπριγκτσεν έχει χάσει, μόλις, μία φορά, είναι πρωτοπόρος, στο +5 από τη δεύτερη Στάμπαεκ (που δύσκολα θ΄ αντέξει στη θέση αυτή) και ήδη στο +11 από την πέμπτη Μόλντε. Για τους φιλοξενούμενους του κόουτς Σκούλερουντ, που δεν σκόραραν και φυσικά δεν κέρδισαν στα δύο τελευταία παιχνίδια με Τρόμσο και Βαλερένγκα, μοιάζει δύσκολο να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια το κλαμπ από το Τρόντχαϊμ. Το καλό για τη Μόλντε είναι πώς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ν΄ αντιμετωπίσει, ενώ οι γηπεδούχοι πλην της απουσίας του βασικού αμυντικού Έγιολφσον (τιμωρημένος) δεν έχουν κάποιο άλλο ζήτημα. Ουσιαστικά πρόκειται για το παιχνίδι, που μπορεί πρόωρα και σε σημαντικό βαθμό να φέρει τον τίτλο ακόμη πιο κοντά στη Ρόζενμποργκ. Το δίλημμα του αγώνα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται, μια και η RBK είναι πολύ καλύτερη αυτή τη στιγμή. Το 1,70 ικανοποιεί, οπότε στο νορβηγικό, ποδοσφαιρικό, δημοψήφισμα (για να είμαστε και επίκαιροι) επιλέγουμε τους γηπεδούχους.

Σαν Φρανσίσκο Τζάιεντς – Κολοράντο Ρόκις: Ντερμπάκι της National West στο αμερικάνικο μπέιζμπολ. Το Σαν Φρανσίσκο του 40-35 υποδέχεται το Κολοράντο του 33-40, με τους Πρωταθλητές, πάντως, να χάνουν το πρώτο από τα τρία ματς με 6-8. Οι Ρόκις είχαν δεκαεπτά hits και θα μπορούσαν να βγάλουν περισσότερους πόντους και μεγαλύτερο σκορ. Για το δεύτερο παιχνίδι βασικός pitcher αρχίζει ο Τιμ Λίνσεκαμ (7-4, ERA 3,86), ενώ για το Κολοράντο ο Κρις Ράσιν (3-2, ERA 5,03). Προβλήματα με απουσίες έχουν και οι δύο ομάδες, όμως οι Τζάιεντς δεν αντιμετωπίζουν κάποιο μεγαθήριο. Έχασαν μεν στην εκκίνηση της σειράς, όμως συνολικά είναι καλύτερο σύνολο και ο Λίνσεκαμ αμυντικός εμπιστοσύνης, ο οποίος δεν δίνει αβέρτα runs. Δίκαιο το 1,55 του «άσου».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
184. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΟΛΝΤΕ: 1 (1,70)
620. ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΕΝΤΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΡΟΚΙΣ: 1 (1,55)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x