Κύπρος

Δίνει τα χέρια με ΑΠΟΕΛ ο Δώνης!

Ο Γιώργος Δώνης θα είναι, εκτός απροόπτου, ο αντικαταστάτης του Πάουλο Σέρτζιο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Νέος τεχνικός στον ΑΠΟΕΛ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Δώνης. Ο κυπριακός σύλλογος κατέληξε τελικά σε ελληνική λύση για τον αντικαταστάτη του Πάουλο Σέρτζιο.

Ο Έλληνας τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τους «γαλαζοκίτρινους» σε επαφή που είχαν οι δύο πλευρές το μεσημέρι της Τετάρτης και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα τον «δένει» μέχρι το τέλος της σεζόν, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να επισημοποιηθεί η είδηση και από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ.

Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι πιθανότατα οι Μάκης Αγγελίνας, Μίοντραγκ Μένταν, Γρηγόρης Γεωργίτσας και Παναγιώτης Μαλλιαρίτσης με τους οποίους δούλεψε μαζί τόσο στον Ατρόμητο όσο και στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, πριν προκύψει η συμφωνία των δύο πλευρών, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι στραφεί στην περίπτωση του Ρόνι Λεβί, με τον οποίο ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια και μάλιστα τον ξενάγησαν το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από πλευράς οπαδών, οι οποίοι δεν ξέχασαν ότι ο Ισραηλινός βρισκόταν πέρυσι στον πάγκο της Ανόρθωσης και έχασε μέσα από τα χέρια του το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x