Επικαιρότητα

Διοικητής ΙΚΑ: Δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο τραγικά τα θέματα με τη μη καταβολή συντάξεων

Σαράφογλου: Αυτό πρέπει να το πείτε στους συνταξιούχους - Δείτε το βίντεο της κόντρας με τον διοικητή του ΙΚΑ στο Mega

Κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ του διοικητή του ΙΚΑ, Γιάννη Θεωνά και της δημοσιογράφου του Mega, Σοφίας Σαράφογλου.

Ο κ. Θεωνάς ξεκαθάρισε ότι βρέθηκαν τα χρήματα που απαιτούνταν για την καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ.

«Τώρα ψάχνουμε για μερικές μικρολεπτομέρειες, τα χρήματα έχουν κατατεθεί στις τράπεζες. Δεν είναι τεράστιο θέμα που έγινε ανατολικό ζήτημα με το θέμα του ΤΑΠ-ΟΤΕ», δήλωσε ο κ. Θεωνάς.

«Αντί στις 29 θα μπαίνανε στις 30. Αυτό το διάστημα μάς επέτρεψε να πληρώσουμε τις συντάξεις του ΕΚΑΣ», εξήγησε ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας το «μια κίνηση αλληλεγγύης».

«Δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο τραγικά τα θέματα», δήλωσε ο κ Θεωνάς. «Αυτό πρέπει να το πείτε στους συνταξιούχους», δήλωσε η κα Σαράφογλου.

«Ε τώρα, άμα είναι να με προκαλείτε, τότε θα σας ευχαριστήσω πολύ… Εγώ τι είμαι; Από άλλο πλανήτη είμαι εγώ; Περιμένετε ένα λεπτό να ακούσετε, αν δεν θέλετε, δεν πειράζει, πέστε τα εσείς και να μην τα λέω εγώ», αντέδρασε ο κ. Θεωνάς στις διαμαρτυρίες της δημοσιογράφου.

«Δεν ζήτησα εγώ να μιλήσω σε εσάς, εσείς ζητήσατε να σας μιλήσω. Όχι για να με μαλώσετε. Λοιπόν, σας παρακαλώ πάρα πολύ. Μην νομίζετε ότι εγώ έχω καμιά πρεμούρα να ακούγομαι από τα κανάλια σας. Δεν αργώ να σας το κλείσω το τηλέφωνο. Εάν συνεχίσετε έτσι θα σας πω “ευχαριστώ πάρα πολύ” και “γεια χαρά”. Πρέπει να κάνετε και εσείς σωστά τη δουλειά σας για να μαθαίνουν πιο υπεύθυνα οι άνθρωποι. Δεν μπορείτε να μου λέτε “σιγά το ένα, σιγά το άλλο”», δήλωσε ο κ. Θεωνάς.

«Κ. Θεωνάς δεν θα μου πείτε πώς θα κάνω τη δουλειά μου. Εγώ δεν σας δίνω οδηγίες για το πώς θα κάνετε τη δουλειά σας. Δεν είναι και δική σας να κάνετε κάτι τέτοιο», απάντησε η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο



Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x