Ισπανία

Διορία στον Τιάγκο

Για το μέλλον του καλείται να αποφασίσει μέσα σε δέκα μέρες ο Τιάγκο Αλκάνταρα, στον οποίο η Μπαρτσελόνα έδωσε σχετική διορία.

Εξελίξεις ενδέχεται να σημειωθούν όσο αφορά το μέλλον του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», ο Τίτο Βιλανόβα έχει δώσει τελεσίγραφο στον Ισπανό μέσο να αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

Οι «μπλαουγκράνα» παρουσιάζονται απογοητευμένοι από την στάση του νεαρού άσου και του ζήτησαν να αποφασίσει για το μέλλον του μέσα σε δέκα μέρες, ώστε να προετοιμάσουν και εκείνοι τα πλάνα τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Καταλός προπονητής φέρεται να μην είναι σε θέση να εγγυηθεί στον Τιάγκο πως θα παίζει περισσότερο την επόμενη σεζόν, ενώ την ίδια ώρα ενδιαφέρον φέρεται να έχουν εκδηλώσει η Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον διεθνή χαφ, ενώ οι προθέσεις του Ντέιβιντ Μόγες, θα αποκαλυφθούν σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ως νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x