Stoiximan Super League

«Διορθώστε την εικόνα σας»

Απογοητευμένος από την ήττα από τον ΟΦΗ ήταν ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια και επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου στη συνέχεια των υποχρεώσεών του.

Ενάμιση μήνα μετά την τελευταία του ομιλία στους παίκτες του Ατρομήτου, μόλις η ομάδα είχε αποκλειστεί από τη Σαράγεβο στο Europa League, ο Γιώργος Σπανός πήγε στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ» και έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους.

«Οι παίκτες του ΟΦΗ έπαιζαν με πολύ πάθος. Από εσάς δεν το είδα αυτό. Φαίνονταν σαν να το ήθελαν περισσότερο. Πρέπει να διορθώσετε την εικόνα σας. Να βελτιωθείτε και να αρχίσετε να κερδίζετε. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζετε», είπε μεταξύ άλλων ο Σπανός που ήταν αρκετά στενοχωρημένος από το γεγονός πως η ομάδα του παρουσίασε τόσο άσχημο πρόσωπο για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά απ' αυτό με τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες που αφορούν το μέλλον του Γιώργου Παράσχου στους Περιστεριώτες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσής του.

Άλλωστε, πέρσι ο Ατρόμητος έσπασε όλα τα ρεκόρ και έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τον έμπειρο προπονητή στον πάγκο του και όλοι εκείνο που περιμένουν να υπάρξει άμεση αντίδραση, αρχής γενομένης από το ματς του Κυπέλλου και στη συνέχεια στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x