Stoiximan Super League

Διούδης: «Νίκη για βαθμούς και ψυχολογία»

Τη νίκη που θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου θέλει ο Άρης στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Σωκράτης Διούδης.

Δύσκολη χαρακτήρισε ο Σωκράτης Διούδης την αναμέτρηση της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε πως οι Κρητικοί είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος που αδικείται από
τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται.

Ωστόσο, ο Διούδης τόνισε πως αν ο Άρης μπει στον αγωνιστικό χώρο και παρουσιαστεί όπως πρέπει θα καταφέρει να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από την Κρήτη κάτι που θα βοηθήσει τη ψυχολογία της ομάδας και θα της δώσει και το πολύτιμο... τρίποντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Σωκράτη, άλλη μια δύσκολη στιγμή για τον Αρη...
«Μας πείραξε ο αποκλεισμός. Βέβαια, πιο πολύ μας πείραξε το ότι δεν καταφέραμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα για τα οποία δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Όμως έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε ολ΄ αυτά, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, απέναντι σ΄ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, σε μια δύσκολη έδρα και θα πάμε να δώσουμε το 100%».

Τι δεν πήγε καλά, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου;
«Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που απαιτούσε το παιχνίδι και μάλιστα σε καίρια σημεία. Όταν ο αντίπαλος είχε κλειστεί πίσω στο α΄ ημίχρονο, αναλωθήκαμε σε πολλές πάσες, χωρίς να βγάλουμε επιθέσεις για γκολ, χάνοντας, δηλαδή, το πρώτο 45λεπτο. Από εκεί και πέρα στο β΄ ημίχρονο, ο αντίπαλος συνέχισε να κλείνεται, όμως και εκεί δεν είχαμε την υπομονή που χρειάζονταν, ώστε να βγούμε ορθολογικά μπροστά, προτιμώντας μεγάλες μπαλιές που φυσικά δεν μπορούσαν να έχουν αποτέλεσμα και κάπου εκεί κρίθηκε το ματς».

Πρόκειται για τη γνωστή δυσκολία που αντιμετωπίζει φέτος ο Άρης στο «Κλ. Βικελίδης»;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν αποδίδουμε καλά στην έδρα μας σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Ισως να φταίει το στυλ παιχνιδιού μας που όταν περιμένουμε τον αντίπαλο και βρίσκουμε ελεύθερο γήπεδο μπροστά, αποδίδουμε καλύτερα. Στο γήπεδό μας δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι, να κάνουμε εμείς, δηλαδή, το παιχνίδι και ειδικά όταν οι αντίπαλοι έρχονται και κλείνονται πίσω, έχουμε πρόβλημα».

Ψάχνετε το «φάρμακο» στο Ηράκλειο;
« Στο Ηράκλειο είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Παίζουμε εκτός έδρας, μ΄ έναν αντίπαλο ο οποίος ψάχνει την πρώτη του νίκη, άρα είναι δύσκολο παιχνίδι και γι αυτούς, γιατί θέλουν τους τρεις βαθμούς. Εμείς όμως κοιτάμε την ομάδα μας και πιστεύω ότι αν δώσουμε το 100% και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας θα τα καταφέρουμε».

Τη «συνταγή» πάντως την ξέρετε...
« Ναι, γιατί είμαστε καλύτεροι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μας βγαίνουν πιο σωστά πράγματα σ το γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Η γνώμη σου για τον ΟΦΗ;
« Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με πολύ καλύτερους οιωνούς. Σίγουρα τον αδικεί η θέση του στη βαθμολογία. Ξέρουμε ότι κι αυτοί παίζουν με πολύ άγχος και πίεση, αλλά δεν μας απασχολεί. Πρέπει να πάρουμε μια νίκη η οποία θα μας δώσει ψυχολογία και βαθμούς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x