Βόλεϊ

Διπλή ανανέωση στην ΑΕΚ

Την ανανέωση των συμβολαίων των Γιάννη Μαντέκα και Πέτρο Πέτρογλου ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο πρώτος υπέγραψε για ένα χρόνο και ο δεύτερος για 1+1 χρόνο.

Τα συμβόλαια των Γιάννη Μαντέκα και Πέτρο Πέτρογλου ανανέωσε η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ο Μαντέκας είναι ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πατρών, στην Παναχαϊκή, στην Ε.Α. Πατρών, στον Κόροιβο Αμαλιάδας, στην Ανόρθωση (Κύπρος) με την οποία κατέκτησε και ένα Κύπελλο (24/01/2012) και στον Παμβοχαϊκό, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε το Λιγκ Καπ με την Ένωση.

Πιο πλούσιο είναι το βιογραφικό του Πέτρογλου που έχει παίξει σε Ορεστιάδα, Παναθηναϊκό, Ε.Α. Πατρών, Λαμία, Ηρακλή, Ζιράτ Μπανκ Κωνσταντινούπολης (Τουρκία), Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Αλ Άχλι, Αλ Νάσερ (Μπαχρέιν), Αλ Γουάσλ Ντουμπάι, Αλ Τζαζίρα Αμπού Ντάμπι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Η ανακοίνωση:

«Το Τ.Α.Α AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με τους διεθνείς ακραίους, Γιάννη Μαντέκα και Πέτρο Πέτρογλου. Ο Μαντέκας (γεννημένος στις 3/8/1985), αρχηγός της ομάδας μας την περίοδο 2013-14, υπέγραψε συμβόλαιο για ένα έτος. Ο Πέτρογλου (γεννημένος στις 4/5/1979), ο οποίος έχασε το φινάλε της περυσινής σεζόν λόγω τραυματισμού, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x