Νέα μοντέλα

Διπλή επαναφορά για το Skoda Yeti - ήρθε στην Ελλάδα

Το Skoda Yeti είναι ένα από τα δημοφιλέστερα SUV μοντέλα της αγοράς και, τώρα, ανανεωμένο, είναι για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο σε δύο άκρως ενδιαφέρουσες σειρές.

Η πρώτη σειρά είναι η βασική κομψή με πιο έντονο το ασφάλτινο αστικό στοιχείο καθώς και η δεύτερη σειρά μία περιπετειώδης με «Outdoor» χαρακτήρα. Οι δύο νέες σειρές του Yeti ξεχωρίζουν από το επανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω μέρος του αμαξώματος, τις νέας σχεδίασης ζάντες, το αναβαθμισμένο εσωτερικό, τις νέες «Simply Clever» ιδέες και τους αποδοτικότερους συνδυασμούς κινητήρων/συστημάτων μετάδοσης. Οι δυο νέες σειρές του νέου Yeti διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά.

Η Skoda συνεχίζει την απόλυτα πετυχημένη πορεία της στην κατηγορία των SUV, η οποία ξεκίνησε το 2009 με το Yeti. Με περισσότερες από 300.000 πωλήσεις το Yeti επιβεβαιώνει την… ηγετική του παρουσία στο πεδίο δράσης του. Μόνο το 2012 οι πωλήσεις παρουσίασαν αύξηση 24% (σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά) με όγκο 87.400 αυτοκινήτων με αποτέλεσμα το Yeti να έχει καθιερωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά με ποσοστό 4,1% στην κατηγορία A-SUV όταν το συνολικό μερίδιο της Skoda στα 4x4 στην Ε.Ε. είναι περίπου 3%.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x