Champions League

«Διπλό» οι μικροί του Ολυμπιακού!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βέργο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και είχε μία ασίστ, οι μικροί του Ολυμπιακού επικράτησαν 3-1 στην έδρα της Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ρέφαραν την ήττα της πρεμιέρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!

Με εξαιρετική εμφάνιση και το ευρύ 3-1 επικράτησε της Μάλμε στη Σουηδία, έχοντας για πρωταγωνιστή το Νίκο Βέργο!

Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, είχε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ νωρίτερα μια από τις προσπάθειές τους σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.



Η Μάλμε προηγήθηκε με τον Κέντερχολμ στο 18’, με τους «ερυθρόλευκους» να αντεπιτίθενται και να φτάνουν στην ολική ανατροπή. Στο 20’ το δοκάρι στέρησε το γκολ από τον Βέργο και τον Ολυμπιακό, δεν συνέβη όμως το ίδιο στο 34’ με τον Λάτσι να σημειώνει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 39’, άλλαξαν οι ρόλοι, με τον Λάτσι να δημιουργεί και τον Βέργο να εκτελεί και στο 43’ αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα να διευρύνει σε 3-1 το σκορ. Φάση από την οποία ήρθε η αποβολή του Βένγκρεν που άφησε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο τους γηπεδούχους.

inner

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού έχασαν και άλλες ευκαιρίες να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον δείκτη του σκορ, καθώς επίσης και πέναλτι με τον Βέργο (έσωσε ο Μόλιν). Έτσι, έμεινε το 3-1, με τους Πειραιώτες να κατακτούν την πρώτη τους φετινή νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

* Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης διπλασίασε τις νίκες της επικρατώντας 1-0 της Γιουβέντους στην Ισπανία και έφτασε τους 6 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μάλμε: Μόλιν, Βέρνγκρεν, Κέντερχολμ, Κράλι, Μπρίνιαρσον, Κίελκερ (53' Κάραμαν), Σταγκόβα, Μπράνεφαλκ (46' Μ. Άντερσον), Σβάνμπεργκ (75' Μπλιξτ), Μπρόρσον, Χούμετ.

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Τσιμίκας, Σάλιακας, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάτσι (79' Ανδρούτσος), Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλάκης (57' Μανθάτης), Ιγνατίδης (86' Παπουτζίδης), Βέργος.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x