Stoiximan Super League

Διπλό «όχι» για Κατσικά

Πρόταση από ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας δέχθηκε ο ΠΑΟΚ για την άμεση παραχώρηση του Γιώργου Κατσικά, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ο παίκτης απάντησαν αρνητικά.

Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Κατσικά είναι σε ιδιαίτερο σημείο, καθώς ο 25χρονος αμυντικός συνεχίζει να αγωνίζεται, παρότι αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας στόπερ υπολογίζεται κανονικά από τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος γνωρίζει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης θα αποχωρήσει τον Ιούλιο.

Ωστόσο, χθες έφτασε πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά» για την άμεση παραχώρηση του Κατσικά. Οι Θεσσαλονικείς και ο Κατσικάς συζήτησαν την πρόταση ολλανδικού συλλόγου της πρώτης κατηγορίας και απάντησαν αρνητικά, αφού δεν συνέφερε την ομάδα και τον ίδιο.

Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση ότι οι Ολλανδοί θα επανέλθουν το καλοκαίρι, όταν ο Έλληνας αμυντικός θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ η Τενερίφη ανακοίνωσε (μονομερώς) τη λήξη του δανεισμού τού Χακόμπο, ο οποίος συνέχιζε και στην πατρίδα του να κάνει τα… δικά του και αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την ισπανική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x