Βόλεϊ

Διπλό «χτύπημα από Ηρακλή Χαλκίδας

Με δύο Έλληνες ενισχύθηκε την Τετάρτη ο Ηρακλής Χαλκίδας στην προσπάθεια του να διακριθεί στη φετινή Volley League.

Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία Ευβοιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση των Μάρκου Γαλιώτου και Κυριάκου Σπυριούνη για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Μάρκου Γαλιώτου και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας. Ο Γαλιώτος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου με το Νο 14, είναι γεννημένος την 23-8-1996 και έχει ύψος 1.96μ.

Ο Μάρκος Γαλιώτος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.iraklisxalkidas.gr, δήλωσε: «Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα με νέους στόχους και φιλοδοξίες! Αν έριχνε κανείς μία ματιά στην περυσινή προσπάθεια της ομάδας, θα έβλεπε μόνο σκληρή δουλειά και αγάπη για το άθλημά μας! Αυτό καλούμαστε και εμείς, με τη σειρά μας, να προσφέρουμε ...Το 100% της συγκέντρωσής μας και των δυνατοτήτων μας!

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου ο προπονητής της ομάδα, κ. Γκολίτσης, καθώς και όλο το επιτελείο και ανυπομονώ να βρεθώ μέσα στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της Χαλκίδας κατάμεστες από αγάπη και "δίψα για το άθλημα"».

«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κυριάκου Σπυριούνη και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο Σπυριούνης, βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων από το 2012 (Παίδων – Εφήβων), αποκτήθηκε από τον Μίλωνα, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού με το Νο 9, είναι γεννημένος την 1-9-1997, έχει ύψος 1.96, καρφώνει από τα 3,58 και μπλοκάρει στα 3,41.

Ο Κυριάκος Σπυριούνης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.iraklisxalkidas.gr, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνω το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο σε μια ομάδα που έχει δείξει τέτοια αποφασιστικότητα και μαχητικότητα για να κατακτήσει τους στόχους της.

Θα αγωνιστώ σκληρά για να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα μου να υλοποιήσει τα σχέδιά της και για αυτή τη χρονιά. Στην προσπάθειά αυτή είμαι σίγουρος πως θα έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου για να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι η Χαλκίδα ήρθε για να μείνει στην Α1».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x