Μοτοσικλέτα

Δίτροχη εισβολή από την Kymco

Το 2012 ήταν δύσκολο και για τις μοτοσικλέτες στην Ευρώπη (-23,2%) και ειδικά την Ελλάδα (-29,5%). Ωστόσο, οι εταιρείες δεν σταμάτησαν να κατασκευάζουν καινούργια μοντέλα και να προσφέρουν υπηρεσίες.

Η Kymco, φέτος, σε μια χρονιά ανασυγκρότησης, με το πρόγραμμα «value year», μείωσε το κόστος των ανταλλακτικών και αύξησε το διάστημα σέρβις, εξοικονομώντας χρήματα μέχρι 42% στα 12.000 χλμ. Παράλληλα, μείωσε τιμές στα μοντέλα, πρόσθεσε νέα προγράμματα χρηματοδότησης και αναβάθμισε την τεχνική εξυπηρέτηση.

Νέα μοντέλα

Ττο 2013 βρίσκει την Kymco και με νέα μοντέλα. Στη χώρα μας βρίσκεται ήδη το σκούτερ K-XCT 300i και θα πλαισιωθεί από το maxi σκούτερ XCITING 400i, το μικρότερο PEOPLE One 125i, από το ATV (γουρούνα) MXU 700i καθώς και από τα εκπληκτικά ηλεκτρικά EV CANDY 2.0 και EV QUEEN 3.0.

K-XCT 300i

Νέο πλαίσιο και πιο συμπαγείς διαστάσεις (σε σχέση με το DownTown: -8 εκ. σε μήκος, -2,5 εκ. σε πλάτος, +1,3 εκ. σε ύψος, -9,5 εκ. σε μεταξόνιο). Ψυγείο στο κάτω εμπρόσθιο μέρος, σφηνοειδές σχήμα με το τούνελ στο εσωτερικό της ποδιάς, στυλάτοι αεραγωγοί στο φέρινγκ, πρακτικές χειρολαβές συνεπιβάτη, σπορ τριγωνική εξάτμιση, νέα φωτιστικά σώματα LED μπροστά (πρώτη φορά σε σκούτερ) και πίσω, νέα επίπεδη σέλα με πιο ψηλά τον δεύτερο αναβάτη, αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, Smart Lock, πρακτική τάπα στο τούνελ της ποδιάς για ανεφοδιασμό, παροχή 12V για φόρτιση συσκευών, φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρο 41 λίτρων (φιλοξενεί full face κράνος και αρκετά μικροαντικείμενα).

Εν συντομία…

Ο πίνακας οργάνων με οθόνη υγρών κρυστάλλων υψηλής αντίθεσης, είναι πλήρης. Για την πέδηση φροντίζει η δαγκάνα 3 εμβόλων
μπροστά και 2 πίσω, οι δισκόπλακες τύπου «μαργαρίτα» (πλευστή μπροστά) και τα σωληνάκια υψηλής πιέσεως νέου τύπου. Το μοτέρ των 298,9 κ.εκ. έχει υποστεί αλλαγές στη ροή καυσίμου, έχει νέο σώμα ψεκασμού και νέα χαρτογράφηση του εγκεφάλου. Αποδίδει 28 ίππους στις 7800 σ.α.λ. με ροπή 29,1 Nm στις 6250 σ.α.λ., με την αυτονομία (μέτρηση Kymco) να ξεπερνά τα 31 χιλιόμετρα με ένα λίτρο καυσίμου. Τιμή 4.495 ευρώ.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x