Euro 2024

Δοκίμασε Γκέκα αντί Μήτρογλου

Τον Φάνη Γκέκα αντί του Κώστα Μήτρογλου δοκίμασε με τους βασικούς στην προπόνηση της Τετάρτης για την Εθνική ο Φερνάντο Σάντος. Ποιοι παίκτες έχουν προβάδισμα στα πλάνα του Πορτογάλου.

Το μενού περιλάμβανε δίτερμα χωρίς υψηλή ένταση. Η ενδεκάδα που δοκιμάστηκε δεν είχε τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά τον Φάνη Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης για πρώτη φορά από τη μέρα που συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς. Η αλλαγή αυτή δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι και πιθανώς απλώς να πρόκειται μία προσπάθεια να διατηρήσει ο Φερνάντο Σάντος τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Το σύστημα είναι σταθερό, 4-3-3, με τον Πορτογάλο προπονητή να δείχνει να έχει κατασταλάξει σε τουλάχιστον εννιά από τους έντεκα παίκτες. Καρνέζης στο τέρμα, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στα στόπερ, Χολέμπας αριστερά και Τοροσίδης δεξιά δείχνουν να έχουν σαφέστατο προβάδισμα. Το ίδιο ισχύει και για την τριάδα που αποτελούν στα χαφ Τζιόλης, Μανιάτης και Κατσουράνης, με τον Καραγκούνη πάντως να είναι μία σταθερή αξία σαν λύση για το κέντρο. Από εκεί και πέρα, ο Σαμαράς στο αριστερό και ο Σαλπιγγίδης στο δεξί άκρο της επίθεσης είναι οι επικρατέστεροι, παρότι υπάρχουν και επιλογές όπως των Χριστοδουλόπουλου και Φετφατζίδη αντίστοιχα, ενώ Μήτρογλου και Γκέκας αποτελούν τις επιλογές για τη γραμμή κρούσης.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 9:30, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρήσει η αποστολή για την Πορτογαλία και το φιλικό του Σαββάτου, προτού αναχωρήσουν για την Αμερική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x