Βόλεϊ

Δοκιμάζεται στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Με σκοπό να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο δυνατό τουρνουά τη Μπούρσα ταξίδεψε στην Τουρκία η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Σειρά δυνατών φιλικών θα δώσει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, που αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (5/10), με προορισμό την Μπούρσα της Τουρκίας.

Οι ερυθρόλευκες κορυφώνουν την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου σερβίς της Α1 βόλεϊ γυναικών, με την αρχή των τεσσάρων δυνατών φιλικών να γίνεται την Πέμπτη (6/10) κόντρα στη Μπούρσα στις 18:00.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις Κατερίνα Γιώτα, Άννα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Κοβάτσεβιτς: «Να παίξουμε καλά ματς»
Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα θα έχει ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Έχουμε μια καλή ευκαιρία πριν την έναρξη της σεζόν να λάβουμε μέρος σε ένα δυνατό τουρνουά για να δούμε το επίπεδο που βρισκόμαστε και να συγκριθούμε με ομάδες που δεν είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ το αποτέλεσμα, πρώτα από όλα περιμένουμε να παίξουμε καλά ματς».

Από τη μεριά της, η ακραία του Ολυμπιακού, Άννα Λαζάρεβιτς δήλωσε: «Επιτέλους είμαστε όλοι μαζί. Μέσα από τη συμμετοχή μας σε αυτό το Τουρνουά, θέλουμε να δούμε το παιχνίδι μας. Είναι μια υψηλής ποιότητας διοργάνωση καθώς θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να ανεβάσουμε το παιχνίδι μας σε υψηλότερο επίπεδο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου
15:30 Πρότον Σάρατοβ-Μαρίτζα Πλόβντιβ
18:00 Αζεραϊλ Μπακού-Μπούρσα
Ρεπό: Ολυμπιακός

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου
15:30 Πρότον Σάρατοβ-Αζεραϊλ
18:00 Ολυμπιακός. –Μπούρσα
Ρεπό: Μαρίτζα Πλόβντιβ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου
15:30 Μαρίτζα Πλόβντιβ-Αζεραϊλ Μπακού
18:00 Ολυμπιακός.-Πρότον Σάρατοβ
Ρεπό: Μπούρσα

Σάββατο 8 Οκτωβρίου
15:30 Μαρίτζα Πλόβντιβ- Ολυμπιακός
18:00 Μπούρσα-Πρότον Σάρατοβ
Ρεπό: Αζεραϊλ Μπακού

Κυριακή 9 Οκτωβρίου
15:30 Αζεραϊλ Μπακού- Ολυμπιακός
18:00 Μπούρσα –Μαρίτζα Πλόβντιβ
Ρεπό: Πρότον Σάρατοβ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x