Euroleague

Δολοφονία οπαδού του Ερ.Αστέρα στην Πόλη!

Τραγωδία στην Πόλη. Φίλος του Ερυθρού Αστέρα δολοφονήθηκε στη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών της σερβικής ομάδας και της Γαλατάσαραϊ.

Ένα ματς που είχε συγκλονιστική εξέλιξη και καθήλωσε όλους τους φίλους του μπάσκετ, είχε τραγικό επίλογο. Ένας 25χρονος φίλος του Ερυθρού Αστέρα, ονόματι Μάρκο Ίβκοβιτς, δολοφονήθηκε σε επεισόδια που έγιναν με οπαδούς της Γαλατάσαραϊ δεχόμενος μαχαιριά στην καρδιά.

Περίπου 400 φίλοι της σερβικής ομάδας ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να δουν τον αγώνα, αλλά εν τους επετράπη να αγοράσουν εισιτήρια για να δουν το ματς. Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα αντέδρασαν, προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο και ήρθαν σε σύγκρουση με την τουρκική αστυνομία έξω από το «Αμπντί Ιπεκτσί». Στο «χορό» μπήκαν και οπαδοί της Γαλατάσαραϊ με αποτέλεσμα να προκύψουν άγριες συμπλοκές και τελικά ένας από τους εκδρομείς οπαδούς της ομάδας του Βελιγραδίου να δολοφονηθεί.

inner

«Είναι τραγικό. Ένας οπαδός μαχαιρώθηκε στην καρδιά και πέθανε. Προσπαθούμε να απομακρύνουμε τους Σέρβους φιλάθλους από την Τουρκία με ασφάλεια. Η αστυνομία δεν έκανε καλή δουλειά και η παρουσία της δεν ήταν αρκετή. Είχαμε προειδοποιήσει ότι μπορεί να γίνει κάτι κακό, αλλά κανείς δεν μας έδωσε σημασία. Είμαι σε διαρκή επαφή με την κυβέρνηση για το θέμα», δήλωσε ο πρέσβης της Σερβίας στην Τουρκία, Ζόραν Μάρκοβιτς.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x