Στίβος

Δορκοφίκης: «Να γίνει η Γλυφάδα κυψέλη του αθλητισμού»

Για τη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου Attika RUN & FUN Grand Prix που συνεχίζονται στο Δήμο Γλυφάδας στις 15 Μαρτίου μίλησε ο τομεάρχης αθλητισμού της πόλης, Περικλής Δορκοφίκης στο NovaΣΠΟΡFM 94,6.

Σχέδον έτοιμη είναι η Γλυφάδα για να διοργανώσει τους αγώνες δρόμου Attika RUN & FUN Grand Prix στις 15 Μαρτίου όπως είπε στο NovaΣΠΟΡFM 94,6 και στην εκπομπή «Playball» των Μάνου Ζερβάκη, Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρας Αξενίδου ο Περικλής Δορκοφίκης.

Ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας που αγωνίζεται στην Basket League με τη φανέλα του Πανελευσινιακού αναφέρθηκε και στο πλήθος δράσεων που έχει δεσμευτεί να αναλάβει η πόλη τη φετινή χρονιά και τόνισε πως είναι στόχος της δημοτικής αρχής να προχωρήσουν και σε ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Περικλής Δορκοφίκης:

Για το αν είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα:

«Είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Μόνο κάποια τελευταία πράγματα με την τροχαία θα δούμε, καθώς θα πρέπει να κλείσει μέρος της παραλιακής λεωφόρου. Πήραμε και μία γεύση από τον Πειραιά. Έχουμε βάλει στόχο να πάει και φέτος πολύ καλά στη Γλυφάδα. Θέλουμε να βοηθήσουμε ως πόλη ώστε να πάνε τα έσοδα σε έναν ιερό σκοπό όπως είναι αυτός που εξυπηρετεί το Χαμόγελο του Παιδιού. Άλλωστε είναι κάτι που το ζητάει ο κόσμος, καθώς κατευθύνεται προς τον αθλητισμό και το τρέξιμο ειδικά είναι της μόδας».

Για το τι πρόκειται να κάνει ο Δήμος Γλυφάδας στον τομέα του αθλητισμού:

«Νιώθω ευτυχής που ο δήμαρχος είναι νέος άνθρωπος και ενδιαφέρεται πολύ για τον αθλητισμό. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη και πιστεύω ότι στα επόμενα 4 χρόνια θα γίνουν πολλά πράγματα. Θα γίνει σε λίγες μέρες το το φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών στη Γλυφάδα και πιο μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα τζετ-σκι. Ελπίζουμε να γίνει κυψέλη αθλητισμού ο Δήμος Γλυφάδας. Ήδη τρέχουμε κάποια ευρωπαϊκά προγράμματα σε συνεργασία με ευρωπαϊκές πόλεις».

Για το αν στοιχίζουν πολύ στο Δήμο Γλυφάδας αυτές οι δράσεις:

«Μέχρις στιγμής δεν έχουμε αγγίξει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του Δήμου, αλλά έχουμε καλύψει τα έξοδά μας μέσω χορηγικών συμφωνιών».


Το πρόγραμμα και οι δήμοι διεξαγωγής:

Συνολικά κατά τη διάρκεια των Attika RUN & FUN Grand Prix θα γίνουν τρεις ξεχωριστοί αγώνες: 1) 10 χμ. 2) 5 χμ. 3) 1χμ. μόνο για παιδιά. Σε κάθε αγώνα (10 χμ. & 5 χμ.) στα πλαίσια του «2ου Attika RUN & FUN Grand Prix», θα υπάρχει κατάταξη βάσει του χρόνου και βαθμολογία στον κάθε αγώνα. Στην τελική βαθμολογία-κατάταξη του «2ου Attika RUN & FUN Grand Prix», θα υπολογίζεται το άθροισμα των βαθμών / κατάταξη από τους τρείς (3) καλύτερους αγώνες (κατάταξη) του κάθε συμμετέχοντα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι δήμοι διεξαγωγής:

1/03/2015: Δήμος Πειραιά
15/03/2015: Δήμος Γλυφάδας
5/04/2015: Δήμος Π. Φαλήρου
10/5/2015: Δήμος Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης
24/5/2015: Δήμος Αλίμου

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης θα είναι ο NovaΣΠΟΡFM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x